d
FB TW IG

#thelma_winery

Image Alt

Vinuri

Afișez toate cele 18 rezultate

  • Feteasca Regala – soi romanesc de traditie, cel mai cultivat in zona viticola Stefanesti pana nu demult.
    Vin alb sec, proaspat, cu arome florale, cu aciditate si mineralitate puternica in bun echilibru, fapt ce ii ofera o voiciune caracteristica soiului.

  • Feteasca Alba – soi romanesc de mare valoare, cu o traditie indelungata in zona Stefanesti.
    Vin alb sec, cu arome subtile, cu aciditate ridicata pentru senzatie fina de prospetime.

  • Sauvignon Blanc – soi international de mare valoare, cu bune rezultate in zona Stefanesti, .
    Vin alb sec, proaspat, cu arome caracteristeice de flori de soc, citrice si fructe exotice, cu aciditate ridicata, fapt ce ii confera prospetime si lejeritate.

  • Chardonnay – soi international de mare valoare.
    Vin alb sec, corpolent, onctuos, cu arome intense si complexe.

  • Obtinut din Pinot Noir – recoltat din centrul viticol Costesti.Vin rose demisec cu arome de flori si de fructe proaspete de primavara.

  • Feteasca Neagra – soi romanesc de traditie, considerat cu cel mai mare potential dintre soiurile traditionale. Vin rosu sec, lejer, cu aciditate pronuntata, tanini fini si corp mediu. Note de fructe negre, uscate.

  • Tamaioasa Romaneasca – soi din familia Muscatului, cu arome intense. Vin alb demidulce, proaspat, cu arome intens florale, cu aciditate si mineralitate puternica care sa sustina restul de zahar.

  • Asamblaj de soiuri albe, demidulce, cu ambalaj modern, sticla inscriptionata si dop din sticla. Vin alb demidulce, cu arome intense de muscat, flori de salcam, tei, miere,soc, aciditate ridicata pentru echilibru cu dulcele rezidual.

  • Asamblaj de soiuri albe, lejer si racoritor, cu ambalaj modern, sticla inscriptionata si dop din sticla. Vin alb sec, cu arome discrete, aciditate si mineralitate pentru prospetime.

  • Vin rose demisec, cu ambalaj modern, sticla inscriptionata si dop din sticla. Sticla magnum 1,5 litri. Arome discrete de fructe, corp mediu si aciditate moderata.

  • Feteasca Alba. Pe dealul Marcea, solurile acide si grele, cu umiditate ridicata, mentin aciditatea naturala a strugurelui si transfera mineralitate in vinurile obtinute. Maturarea rezervelor rotunjeste aceasta mineralitate si aciditate ridicata a vinului. Vin alb sec, baricat in stejar nou romanesc.

  • Chardonnay, soi international de mare valoare, vinificat pe tot mapamondul. Notele vanilate si onctuozitatea specifica il fac potrivit asocierilor culinare cu preparate din carne alba, sosuri pe baza de branzeturi. In zona Stefanesti, pe dealul Marcea, solurile acide si grele, cu umiditate ridicata, mentin aciditatea naturala a strugurelui si transfera mineralitate in vinurile obtinute. Maturarea rezervelor rotunjeste aceasta mineralitate si aciditate ridicata a vinului. Vin alb sec, baricat in stejar nou romanesc.

  • Tamaioasa Romaneasca, o varietate de muscat cultivata in zona noastra din antichitate. Vin alb sec, arome intense de muscat, terpenice, flori de tei, miere, tamaie, cu influxiuni de vanilie si fructe exotice supracoapte.

  • Sold

    Feteasca Neagra, soi romanesc traditional de mare valoare. Vin rosu sec, cu arome de fructe negre, uscate, vanilie si condimente.

  • Riesling de Rihn vinificat in demidulce, Citric si aromat, lejer, potrivit pentru aperitiv sau un desert usor. Ambalat in sticla de 500ml.

  • Un vin de desert, obtinut din struguri stafiditi, din soiul Cabernet Sauvignon, vinificati impreuna cu Feteasca Neagra, cu arome concentrate de stafide, fructe supracoapte, cu tanini catifelati si post gust prelung.

  • Asamblaj al celor mai bune vinuri din crama noastra, selectate atent de oenologul George Cojocaru.Numele vinului este inspirat de numele vinului produs de Liviu Rebreanu in onoarea sotiei sale Fanny Rebreanu, in Stefanesti, unde detinea o casa “frumos potrivita cu cinci pogoane de vie”.

  • Sold

    Asamblaj al celor mai bune vinuri din crama noastra, selectate atent de oenologul George Cojocaru.Numele vinului este inspirat de numele vinului produs de Liviu Rebreanu in onoarea sotiei sale Fanny Rebreanu, in Stefanesti, unde detinea o casa “frumos potrivita cu cinci pogoane de vie”.