FB IG

#cramamarcea

Image Alt
  /    /  Testimonials
Licori de calitate, ambalaje superbe, game cu nume inspirate. Sunt deja fanul vinurilor Casei Ștefănești și cred în acești investitori și visători pragmatici care au salvat un DOC într-o zonă care cândva era prilej de fală comunistă din pricina combinatului modern din anii ’80, cel mai mare de acest fel din țară și care procesa struguri obținuți de pe 1.500 ha de vie, de care s-a ales praful după revoluție.

CDvin.ro Pivnicer

Recunosc, metaforic vorbind, Truda Fanny de la Casa de Vinuri Ștefănești e pur și simplu o femeie fatală. Un mariaj perfect dintre Fetească Neagră și Cabernet Sauvignon stafidit în proporție de 2%. Mai întâi, se prezintă în roba sa de un roșu rubiniu deschis, apoi își dezvăluie treptat caracterul.

Diana Moraru Vinlavin.ro

Tamaioasa romaneasca demisec, Marcea Reserve 413: daca un Chardonnay bun mai gasim, Tamaioasele demiseci decente din ultima vreme sunt rare. Iar aici CV Stefanesti a bifat la prima incercare (ok, Reserva) un loc pe podiumul de profil. Se desparte aromatic, oarecum, de mosc si muscat, mergand spre litchi si trandafir, acoperite de un nor tamaios. Timpul petrecut in sticla l-a cizelat elegant, a capatat valente onctuoase, componentele sunt legate armonios.

Mihai VASILE Berbecutio.ro

Sorry, no posts matched your criteria.